Tv-bönderna

Informações:

Sinopsis

I podcasten TV-bönderna eftersnackar vi TV4-programmet Bonde söker fru. Hör initierade analyser, skvaller, spekulationer och funderingar kring programmet blandat med hårda fakta.TV-bönderna är LRF Medias podcast. Medverkar gör Camilla Olsson, Anna Nilsson, Linda Grimstedt och Annika R Hermanrud. Podcastens musikjinglar har gjorts av Magnus Haraldsson, Reaktor Sydost.Nytt avsnitt kommer varje torsdag förmiddag.

Episodios

 • Avsnitt 13: Sista avslöjandet

  21/12/2016 Duración: 30min

  Hyllningar, inspirerande deltagare och sista avslöjandet för säsongen. TV-bönderna hittar också ett möjligt dubbelbröllop och relationsskeptiker i veckans avsnitt av Bonde söker fru. Dessutom skickar vi med en önskelista inför nästa års säsong av programmet.

 • Avsnitt 12: Oraklet

  14/12/2016 Duración: 24min

  En rekordspaning, en fullfjädrad realitystjärna och full jackpot! TV-bönderna gör intressanta analyser i veckans avsnitt och funderar också på hur lyckad en gemensam semesterresa är och hur packning kan vara en kärleksförklaring.

 • Avsnitt 11: Kärleksvrålet

  07/12/2016 Duración: 23min

  En match made in heaven, magiska känslor, mygginferno och ett kärleksvrål. TV-bönderna hittar många spännande detaljer i veckans avsnitt. Vi gör intressanta djupdykningar i ödets nycker och upplever en känslomässig berg-och-dalbana!

 • Avsnitt 10: Gruppdumpningen

  30/11/2016 Duración: 25min

  Ett glödande, sprakande och rafflande avsnitt! TV-bönderna hittar konfrontation, känslokranar och kamouflage bland deltagarna. Vi funderar också över lex Markus/Sebastian och känner på en stämning som går genom rutan.

 • SPECIAL Carina Tropp & Sandra Karlsson: Det hände bakom kameran i Bonde söker fru

  25/11/2016 Duración: 29min

  Ett triangeldrama vi inte fick se i Bonde söker fru och spännande händelser bakom kulisserna. Tidigare deltagarna Sandra Karlsson och Carina Tropp berättar om hur de hittade kärleken till varsin lantbrukare i TV-programmet och hur det är att plötsligt bli kändis i byn.

 • Avsnitt 9: Efterlängtad comeback!

  23/11/2016 Duración: 25min

  TV-bönderna går all in i detta avsnitt. Vi bjuder på kyssanalyser, missade chanser och en efterlängtad comeback! Dessutom blir det diskussioner kring dansgrepp, att krama sig själv och funderingar på hur produktionen hittar deltagarna.

 • Avsnitt 8: Affären

  16/11/2016 Duración: 13min

  Handlingstrick, en eventuell missbedömning och en dumpningsplats. I veckans avsnitt gör TV-bönderna spaningar på gårdarna och i böndernas relationer. Vi hittar också en smarrig blåbärspaj som väcker nyfikenhet!

 • Avsnitt 7: Att gosa in sig

  09/11/2016 Duración: 17min

  En gråtare, en som är all over the place och en ny dark horse. Veckans avsnitt av Bonde söker fru har tagit en ny vändning som TV-bönderna analyserar på djupet. Vi ser också ett nytt sätt att komma in i både verksamhet och hjärta, hittar gos och funderar över ljudpåläggning.

 • Avsnitt 6: Pössen!

  02/11/2016 Duración: 16min

  Hångel, guldkant och en pöss! TV-bönderna gör en djupanalys av veckans avsnitt av Bonde söker fru och diskuterar vikten av att sälja in sig själv, olika trick och tycker att deltagarna borde dra lärdom av House of Cards. Dessutom gör vi en riktig pudel!

 • Avsnitt 5: Lyft fram din inre tiger

  26/10/2016 Duración: 17min

  TV-bönderna anar en möjlig skräll och funderar över hur bra hundtrick funkar numera. Dessutom gör vi en kram-spaning och analyserar en glasgarderob. Veckans avsnitt bjuder också på tydliga ledaregenskaper!

 • Avsnitt 4: Smygare och kärleksstrategier

  19/10/2016 Duración: 18min

  När man tror att allt redan är sagt om veckans avsnitt av Bonde söker har TV-bönderna ännu mer att säga. Det handlar om svåra gruppdejter, kärleksstrategier, charmtapp och vikten av att utforska sina känslor. Är det verkligen bra att visa allt? Och vilket försprång har egentligen Bertil? Vi går också vidare med namnmysteriet och är ett steg närmare lösningen.  

 • Avsnitt 3: Dramat på slottet

  12/10/2016 Duración: 17min

  Kärleksnatt på slottet, eller? Dramat inför speeddejterna på Sundbyholms slott är i full gång – minst sagt. Sällan har TV-bönderna sett sådan catfight på bästa sändningstid tidigare. Samtidigt konstateras att all kärlek är bra kärlek men och på något sätt kommer också Beverly Hills in i bilden. Det här är ett fullspäckat avsnitt av TV-bönderna!

 • Avsnitt 2: Ödet ringer på två gånger

  05/10/2016 Duración: 17min

  Speeddejter, gamla TV-bekantskaper och en upprättelse. TV-bönderna fortsätter att göra djupdykningar i Bonde söker fru. I veckans avsnitt avslöjar vi också vad som egentligen hände på tåget.

 • Avsnitt 1: Smaskiga avslöjanden

  28/09/2016 Duración: 25min

  Säsongspremiär för Bonde söker fru! TV-bönderna ger sig i kast med årets bönder och hittar tvillingtrick, riktiga bönder och kanske århundradets kärlekshistoria. Analyser och spaningar från årets första avsnitt står i fokus. Men vi gör också flera spännande avslöjanden.

 • SPECIAL Stefan & Hanna: Så var det att vara med i Bonde söker fru

  22/09/2016 Duración: 11min

  I Bonde söker fru-säsongen 2015 var det ett par som lyste starkare än alla andra. Stefan Hildingsson och Hanna Sundins kärlek till varandra gick inte att ta miste på. Men vad hände när kameran var avstängd? Här avslöjar Stefan när han fick syn på Hanna för första gången (och det var inte i tv-programmet). Paret berättar också om framtiden och hur det är att vara offentlig med sin kärlek.

 • Avsnitt 13: Kärleksflipp och klippflopp

  16/12/2015 Duración: 25min

  Vad är motorn i ett förhållande och hur smärtsamt kan ett avslut bli? TV-bönderna analyserar hopp om framtida kärlek hos Daniel och Alexandra och funderar över vad kroppsspråket säger. Vi går också loss på idéer om vad som väntar Stefan efter succén i Bonde söker fru, analyserar mysteriet Markus och undrar om Pontus äntligen har mött sig själv.  

 • Avsnitt 12: Livsprojektet

  09/12/2015 Duración: 18min

  Kärleksresor som flammar och hjärtan som slår dubbelvolter, eller? Bönderna ska nu lära känna sina valda partners lite närmare men frågan är hur det går. Är Marcus och Isabell på samma ställe i relationen och vad händer med Pontus när tävlingsmomentet har försvunnit? Stefans relation ser ut att gå på räls men vad döljer sig bakom fasaden och vilka varningstecken anar TV-bönderna hos Daniel och Alexandra?

 • Avsnitt 11: Storbröllop och dubbelgångare

  02/12/2015 Duración: 14min

  Slutvalen är gjorda och kärleken har drabbat bönderna, eller? Marcus har haft fler chanser än någon tidigare deltagare, Pontus val kanske inte vann högsta vinsten och Daniel verkar helnöjd med sin kärlek. Stefan däremot verkar ha drabbats av två kärlekar... TV-bönderna gör en insats i kärlekens tecken!  

 • Avsnitt 10: Kärlek under ytan

  25/11/2015 Duración: 16min

  Som aldrig förr har det badats i den här säsongen av Bonde söker fru. Men vad är det som bubblar under ytan? TV-bönderna tittar närmare på Marcus och Pontus baddejter och funderar på vem det är som faller för vem. Hos Daniel är valet klart. När det ska lagas lasagne kan allt ställas på sin spets och hur var det egentligen med romantiken? Stefans kärleksbomb var det inte heller någon som missade. Logdansen fick ett snöpligt slut och TV-bönderna har ett avslöjande om kärleken Hanna.

 • Avsnitt 9: Kärleksblixten

  18/11/2015 Duración: 18min

  Nu börjar det bli klart vilka tjejer som böndernas hjärtan klappar lite hårdare för. Men det visade sig inte vara helt enkelt. TV-bönderna djupanalyserar dramat hos Daniel och funderar på om bekräftelsebrist bidragit till stämningen hos honom. Marcus verkar noggrant ha följt en kärleksplan, både med och utan munskyddet. Nu kan TV-bönderna avslöja varför han delvis dolde ansiktet i förra avsnittet. Hos Stefan slog kärleksblixten ned och lyste upp hela rutan. Vi funderar kring det uppenbara valet vid brädhögen. Och hos Pontus var det svåra kval mellan tjejerna och hästarna. Men varför tvingades han att välja?

página 1 de 2