Sf-podden

Informações:

Sinopsis

SF-podden *Et liv, en by, et lag*, er en podcast for deg som liker Sandefjord Fotball. Vi har som mål å lage en ukentlig podcast. Medvirkende i SF-Podden: Leif-Tore Markman Ken Skalleberg Jørn W. Horntvedt

Episodios

 • Blikket mot Eliteserien 2021 - med Christoffer Hjalmarsson

  Blikket mot Eliteserien 2021 - med Christoffer Hjalmarsson

  03/05/2021 Duración: 01h08min

  Det nærmer seg seriestart! Vi spår årets spiller, årets toppscorer og årets fremskritt sesongen 2021, vi tipper tabell, presenterer ny jingel i forbindelse med lytterspørsmålsspalten, som vi håper blir en fast spalte fremover og helt til slutt er det comeback for SF-Podden mot Røkla, dog i en litt ny drakt! Lytt, del og rate oss gjerne. EN UKE IGJEN! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Bugge-spesial før seriestart

  Bugge-spesial før seriestart

  26/04/2021 Duración: 01h21min

  Det nærmer seg avspark i Eliteserien, og i den anledning har vi fått med oss daglig leder Espen Bugge Pettersen i studio. Han svarer på lytterspørsmål og noen spørsmål fra oss. Kommer mål-Pål tilbake? Blir det nytt stadionnavn? Hvorfor så få sesongkort? Bugge svarer på dette og mer til, helt mot slutten snakker vi også om et par karer som ikke lenger er i klubben. Vi nærmer oss 1000 likes på Facebook, og er faktisk bare 25 likes fra å nå det nydelige tallet. Inviter venner og familie til å like siden vår, når vi har nådd 1000 likes, så trekker vi ut en heldig vinner blant våre følgere som får en signert SF-drakt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Tegan og Hansi

  Tegan og Hansi

  16/02/2021 Duración: 52min

  Vi tar en pause i vinterferien for å gi dere et intervju med våre nye trenere. Vi gjør et comeback med ti faste og har ellers mange spørsmål både om spillestil, forventninger og spillere. Her er det bare til å lytte i vei! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Sesongen 2020 med Christoffer Hjarlmarsson

  Sesongen 2020 med Christoffer Hjarlmarsson

  20/01/2021 Duración: 48min

  Vi oppsummerer sesongen 2020 i årets første og sesongens siste podcastepisode sammen med selveste NTB/Sandefjords Blad journalist og radiovert for Radio Tønsberg, Christoffer Hjalmarsson. Vi kårer årets spiller, årets fremskritt, årets mål og gir fasit på vår tabellkonkurranse. Det nærmer seg ny sesong nå, hva er bedre enn å mimre om den gamle først? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Firekamperspause og siste trønderrunde med Stian Veløy Myren

  Firekamperspause og siste trønderrunde med Stian Veløy Myren

  17/12/2020 Duración: 52min

  Vi er tilbake, utrolig men sant. Fire kamper snakker vi kort om, vi snakker mer om fylkesderbyet mot Odd og slenger ved en børs der, vi snakker om kontraktssituasjon, trenerrykter og vi har med oss Stian Veløy Myren som er blitt Sandefjording med trønderpass. Myren er da RBK-supporter og har ikke vært strålende fornøyd med sesongen så langt. Hvordan går det til tirsdag da, bitte lille julaften og det hele? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Surt tap i vinden og flust med Oddere

  Surt tap i vinden og flust med Oddere

  25/11/2020 Duración: 01h14min

  Vi er tilbake med Ken Inge Stensrud som vikar for Ken, og med Oddsupporter Erik Svenungsen, vårt faste Oddekspert. Vi snakker om tapet mot Haugesund, et bittert tap sådan, inkludert en vennlig spillerbørs. Vi ser frem imot kampen mot Odd og i tillegg til å ha Erik i studio ringer vi også mannen med nest flest Oddkamper gjennom tidene, en kodøling av alle ting, Morten Fevang. Lytt og del med alle du kjenner da vel :) See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Ingen kontraktsforlengelse og telefon til Gunnar Bjønnes

  Ingen kontraktsforlengelse og telefon til Gunnar Bjønnes

  16/11/2020 Duración: 01h11min

  Vi har med oss Øystein Styrvold fra Sandefjords Blad i denne episoden, en klassemann! Etter at nyheten kom på torsdag, om at Martí Cifuentes og Jordi Gonzalez ikke forlenger med SF har reaksjonene vært mange. Vi i Podden har også vært litt delt, noe dere får høre i første del. I andre del ringer vi rett og slett styreleder i Sandefjord Fotball AS, Gunnar Bjønnes, og spør spørsmål sett fra et supporterperspektiv. Var det sportslige vurderinger i bildet? Hva om noen spytter inn noen millioner, forandrer det situasjonen? Hva slags summer er det snakk om? Alle disse spørsmålene besvares, og flere også. Mye blir forklart og vi tør påstå at du har et bedre utgangspunkt i å mene noe etter å ha hørt denne episoden. Vi er også innom kampen mot Stabæk med børs og ser frem i mot Haugesundkampen med laguttak og det hele. Intro: 00:00-02:22Nyheten om trenerne: 02:23-18:37Telefonjingel: 18:37-19:02Telefonsamtale og intervju med Gunnar Bjønnes: 19:02-35:25(etterprat frem til 44:56)Kampen mot Stabæk: 44:56-47:32Børsen: 47:32

 • Brann slukket jubelen og retur for herr Stabaek

  Brann slukket jubelen og retur for herr Stabaek

  04/11/2020 Duración: 55min

  Det ble ett poeng hjemme mot Brann, og det føles ut som ran! Vi snakker om kampen, inkludert børsen. Vi ser også frem i mot kampen mot Stabæk førstkommende søndag, og i den anledning ringer vi MR STABÆK, ja med store bokstaver, Ingebrigt Steen Jensen. Her er det mye info om ansettelse av Janne Jønnson, klementiner og svensk tv. Bare til å nyte. Vi tipper resultat og tar ut laget vi vil se mot Stabæk, kanskje vi overrasker? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Sekspoengsmakrell og slukking av Brann

  Sekspoengsmakrell og slukking av Brann

  28/10/2020 Duración: 55min

  Vi er tilbake og har en del å prate om: Tap, seier, tabeller, ukvemsord og greier. Kampen mot Start var en svært viktig kamp, med et svært riktig resultat, noe vi frydes over naturligvis. Vi snakker også smått om tapet mot VIF, og vi ser frem i mot kampen mot Brann til helgen. Er du enig i laget, hva tror du resultatet blir? Vi har også en etterlengtet oppdatering på tabellkonkurransen vår, hvordan ligger du an? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Tap mot serievinner og seierseng i vente med Anders Hansen

  Tap mot serievinner og seierseng i vente med Anders Hansen

  14/10/2020 Duración: 44min

  Hei og hopp livet er topp. Men tap ble det mot Glimt alikevel. Det var kjedelig, men prestasjonen var jo i grunn ganske god med unntak av to baklengs. Børsen til den kampen diskuterer vi også, og vi ser frem i mot oppgjøret mot hovedstadslaget Vålerengen Idretts Forening kommende søndag. Og så konkluderer vi med hvem det er viktigst å signere ny kontrakt med først, hva mener du?Og ja, vi tar ut laget vi vil spille med og tipper resultatet i søndagens oppgjør sammen med vikar Anders Hansen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Seiersrose og jubileum før Bodø/Glimt med Martì Cifuentes

  Seiersrose og jubileum før Bodø/Glimt med Martì Cifuentes

  29/09/2020 Duración: 01h13min

  VI JUBILERER! Dette er den 150 episoden av SF-Podden, og for en måte å feire den på! Vi har med oss sjefen selv, Martì Cifuentes, og sammen med oss er han naturligvis det faglige alibiet. Vi snakker om kampen mot Molde, setter børs, ser frem i mot Glimt og ikke minst forteller vi Martí hvor lyst vi har at han skal fortsette! Vi ringer også Anders Karlsen i Bodø for siste nytt om det ubeseirede Glimtlaget. Lytt, del og del litt til! Klarer du quizen i starten av sendingen foresten? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Målløs gods og rosehåp

  Målløs gods og rosehåp

  23/09/2020 Duración: 49min

  Her er trioen tilbake i sin pure form, vi snakker om uavgjort mot Godset, relativt kort da det ikke var så mye å prate om, men børs er det da! Vi ringer også en Moldesupporter fra Holmlia, av alle ting. Vi ser frem i mot lørdagens bortekamp og tar ut det laget vi vil se, i tillegg til å spå resultatet. Kan vel ikke bli nok en seier mot de blå fra rosenes by vel? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Tre poeng og gammelt gress

  Tre poeng og gammelt gress

  17/09/2020 Duración: 59min

  Vi er tilbake etter en ukes lenger opphold enn planlagt, derfor dropper vi det meste av prat rundt tapet mot Kristiansund, vi bare gratulerer. Det vi dog prater om er kampen mot Mjøndalen, den deilige kampen mot Mjøndalen. Det blir hissig men også god stemning når det prates om filming, stempling, forsvarsbautaen, keeperhelten og målscorere. Børs er det også, og i tillegg ser vi frem i mot kampen mot Godset til helgen med laguttak, resultattips og det hele. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Oslokollaps og gjensyn med en gammel helt

  Oslokollaps og gjensyn med en gammel helt

  26/08/2020 Duración: 46min

  Ken Inge Stensrud er tilbake som vikar, og sammen med han snakker vi om kampen mot VIF, som begynte så bra men endte så fælt. Vi er ikke helt enige om børsen, men blir det nesten. Vi ser også frem i mot kampen mot Kristiansund til søndag, og ringer derfor en gammel helt, FlamFlam Flamur Kastrati. Vi tipper resultat og tar ut lag og det hele. Og du, får Messi trøye nummer ti hvis han ender i Sandefjord? NEPPE! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Glimt av elite og storbybesøk

  Glimt av elite og storbybesøk

  20/08/2020 Duración: 01h05min

  Tap ble det mot serielederen Bodø/Glimt, men vi i podden fortviler ikke. Mye godt spill og gode børsnoteringer tør vi påstå. Vi har med oss vikar Hans Jørgen van Rijnbach, som har fulgt SF i mange mange år, solid debut tør vi påstå.Vi ringer også Eivind Hauger fra vpn.no, forkortelsen for Vålerenga på nett. Han informerer oss om hvordan det ligger an med det beste laget i Tigerstaden, og vi ser frem i mot kampen til lørdag. Vi tipper lag og resultat hele gjengen, heng med da vel! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Godsetgrus og telefonbonansa

  Godsetgrus og telefonbonansa

  13/08/2020 Duración: 01h02min

  Var vi vitne til tidenes mest underholdende eller innholdsrike Sandefjordkamp da de møtte Godset på Marienlyst? Mye mulig. Vi snakker om den kampen, vi setter børs (ikke uten diskusjon) vi ringer bursdagsbarnet Åsmund Lodden og vi ser frem i mot søndagens hjemmekamp mot det beste laget i Norge, Bodø/Glimt. I den anledning ringer vi selveste GIF Høibråten! Lik, abonner og rate oss gjerne hvis du liker det du hører. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Rosende seier og utgående kontrakt

  Rosende seier og utgående kontrakt

  05/08/2020 Duración: 01h02min

  Trioen er samlet igjen, de tre musketerer. Tre kamper og børs oppsummeres, og vi tar tak i artikkelen fra lokalavisa om hvorvidt det blir ny kontrakt for Cifuentes. Vi ser også frem i mot kampen mot Godset til helga! Liten spoiler: Vi vil ha med Martí Cifuentes videre, selvfølgelig vil vi det! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Fra tangoseier til trøndertap og fysisk batalje i vente

  Fra tangoseier til trøndertap og fysisk batalje i vente

  23/07/2020 Duración: 49min

  Leif Tore og Jørn er i studio og analyserer så godt de kan med sine supporterøyne kampene mot Aafk og RBK. Siden vi er alene i studio krydrer vi litt med intervjuer både med William Kurtovic og Martí Cifuentes. Vi tar ut laget som vi mener kommer til å knuse Mjøndalen på Sandefjord Arena og tipper selvfølgelig resultat, hvordan tror du det går? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Brannfakkelen brant nå må det vinnes - med Christoffer Hjalmarsson

  Brannfakkelen brant nå må det vinnes - med Christoffer Hjalmarsson

  14/07/2020 Duración: 56min

  Ny uke, ny episode. Vi snakker om tapet mot Brann, et meget fortjent tap, noe børsen bærer preg av naturligvis. Profesjonell børssetter Christoffer Hjalmarsson (fra Radio Tønsberg, NTB og Sandefjords Blad) prøver å påvirke, så får dere høre om han lykkes med det. Hjalmarsson var uansett tilstede på Brannkampen og forklarer hvordan han så kampen fra tribuneplass.Allerede dagen etter innspilling, altså i morgen i skrivende stund, skal Sandefjord ta i mot Aalesund på Sandefjord Arena. For å skaffe oss verdifull informasjon om sunnmørslaget, ringer vi sportsleder i Sunnmørsposten, Kristian Stenerud. Ikke bare gir han en meget god beskrivelse av fotballaget, han forklarer også viktigheten med en sportsredaksjon i lokalavisa. Heisann! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Særpetap og Brannfakkel med Tom Erik Andersen

  Særpetap og Brannfakkel med Tom Erik Andersen

  08/07/2020 Duración: 01h09min

  Utrolig nok er det en uke spillefri for Sandefjord Fotball, og selv om det er sterk ferieavvikling i SF-Podden er vi på plass med ny podd mellom to serierunder. Ken Inge er en kløpper av en vikar og stepper inn, og vi har med oss en meget merittert mann i form av Tom Erik Andersen. Tom Erik jobber nå i medieavdelingen for SF i tillegg til å ha sitt eget firma. Han har erfaring som spiller selv og har også en meget solid trenerutdanning, i tillegg til å være journalist. Sammen snakker vi om tapet mot Sarpsborg, inkludert børsen, og vi ser frem i mot kampen mot Brann kommende søndag. I den anledning er det duket for verdenspremiere på jingelen "SF-Podden Ringer". Som navnet tilsier, ringer vi! Gjert Moldestad er styremedlem i Brannbataljonen og talsmann for NSA og er en kunnskapsrik og meget hyggelig bergenser. Har blant annet vunnet Gi Rasisme Rødt Kort-prisen i 2018. Resultattips og laguttak gjør vi også, og Ken Inge foreslår ny formasjon! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

página 1 de 9