#ofsajd

Informações:

Sinopsis

Ofsajd. Oddaja o fuzbalu slovenskem.

Episodios

 • Ofsajd #253: Vidno polje

  Ofsajd #253: Vidno polje

  03/05/2021 Duración: 01h31min

  Za tole oddajo... Čast in slava, Matjaž V! Res. Ker na daljavo sva imela nekaj težav, ni prvič, zadnjič pa bi skoraj bilo. In to ravno zdaj, ko... Je in ni. PLTS #30 komentirava in pokal in, ja, tudi resničnostne šove. Hvala za razumevanje pri zvoku! Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd Lahko se naročite tudi na naš newsletter: urbani.si/listek ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #252: Čez šajbo

  Ofsajd #252: Čez šajbo

  26/04/2021 Duración: 01h07min

  Koliko fuzbala! Čez šajbo in na daljavo! Ja, Žiga je na daljavo, malo se nama pozna, da sva iz forme, sva pa posnela čim boljši zvok, upava, da nama oprostite kak zamik, prehitek ali sopih ;). Aja, pa dva kroga sva obdelala! 29. in 30. krog PLTS! Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd Lahko se naročite tudi na naš newsletter: urbani.si/listek ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #251: Polivalenten fuzbal

  Ofsajd #251: Polivalenten fuzbal

  19/04/2021 Duración: 01h35min

  Pa je nazaj v celoti! 28. krog PLTS. Kakšen fuzbal? Em, polivalenten. Pestro je, pestroooo! Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd Lahko se naročite tudi na naš newsletter: urbani.si/listek ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #250: Okrog(la)

  Ofsajd #250: Okrog(la)

  12/04/2021 Duración: 01h11min

  Uf. Jubilejnih 250, ki.. Pogleda naprej. O, ja. Zelo. Želi slišati. Vas. Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd Lahko se naročite tudi na naš newsletter: urbani.si/listek ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #249: V iskanju dobrih minut

  Ofsajd #249: V iskanju dobrih minut

  31/03/2021 Duración: 01h20min

  Kvadrupla doza. Dva krat dva. Dve v soboto, dve v torek in Ofsajd je tukaj. Hm. Začneva raje na stolpih. Nato pa v esej o tem, kakšen je in kakšen ni slovenski fuzbal. Aja, zadnjih 10 minut je res dobrih! Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd Lahko se naročite tudi na naš newsletter: urbani.si/listek ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #248: Test(isi)

  Ofsajd #248: Test(isi)

  25/03/2021 Duración: 01h31min

  Dupla doza! Kaj dupla! Trojna! In še in še. Čakali smo 29 let in dočakali. V deseto. Slovenija je premagala Hrvaško. Na taki, resni tekmi. Čisto zares. Kot je šlo zares tudi na Euro U-21, kjer mlada reprezentanca prvič... Em, zaenkrat sodeluje. Da, dolg dan je bil. Dupla doza. Dolg teden. Se je nabralo. Aja, smo povedali, da ima Maribor novega trenerja? Pa da je bil žreb pokala? Da je drama v 2. SNL? Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd Lahko se naročite tudi na naš newsletter: urbani.si/listek ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #247: Zdaj pa...

  Ofsajd #247: Zdaj pa...

  15/03/2021 Duración: 01h40min

  Malo tekem? Ne, niti ne. Zato pa debata. O, ja. PLTS 27 in 26 krog, še za nazaj. In mlada reprezentanca. Ni, da ni! Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd Lahko se naročite tudi na naš newsletter: urbani.si/listek ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #246: Peš fuzbal

  Ofsajd #246: Peš fuzbal

  08/03/2021 Duración: 01h24min

  Oh, ta naš fuzbal slovenski. Kam gre? Kakšen je? Vse poveva v uvodu v 25. krog PLTS. Ampak kakršen koli že je... Radi ga pa vseeno imamo, ne? Pomemben teden, pomembne teme. Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd Lahko se naročite tudi na naš newsletter: urbani.si/listek ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #245: Brzovlak

  Ofsajd #245: Brzovlak

  01/03/2021 Duración: 01h23min

  Derbi? Derbi. Kvaliteta? Em... Ne najbolj. En najdaljših uvodov, ampak vreden pozornosti. Ker Maribor. Pa zna biti še bolj ploden teden, ko gre za trenerske menjave. PLTS #24 in #23. Kvalitete ni, spet kakšna štanga, ampak radi imamo ta naš fuzbal slovenski! Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd Lahko se naročite tudi na naš newsletter: urbani.si/listek ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #244: Žakelj krompirja in jajc

  Ofsajd #244: Žakelj krompirja in jajc

  22/02/2021 Duración: 01h30min

  Februarja je fuzbal še posebej... Em... Ni nujno lep, sploh ne kvaliteten, samo rezultati poskrbijo, da je lestvica zelo pestra. Kar imamo v Ofsajdu še posebej radi. Uvodna tema pripada trenerskim menjavam. In to pred tednom, ko se lahko zgodi še kakšna. Uf! Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd Lahko se naročite tudi na naš newsletter: urbani.si/listek ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd 243: Prekletstvo ponedeljka

  Ofsajd 243: Prekletstvo ponedeljka

  15/02/2021 Duración: 01h42min

  Po-ne-del-jek! Po 21. in 20. krogu PLTS. Ah, ja. Vse sva naredila. Vse. Žiga je pripravil alineje, Jaša uvod, vse štimalo do zadnjega. Potem pa na samem koncu, ker je ponedeljek, seveda izveva. Da Miran Srebrnič odstopa kot trener Kopra. Ah, ja. Ampak nič zato! Gremo dalje! Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #242: Milane

  Ofsajd #242: Milane

  08/02/2021 Duración: 01h10min

  Samo z Belgije prideš in ena, dve, tri! Hat-trick Milana Tučića nas je uvedel v zaostali tekmi 16. kroga v nadaljevanje sezone. Milan tu, Milana tam. Oddaja, kjer poveva vse in še več o argumentiranju in delovanju Ofsajda :D Pregled generalk, napovedi, vsega! ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #241: Razgiban(i)ca

  Ofsajd #241: Razgiban(i)ca

  01/02/2021 Duración: 01h19min

  Drage Ofsajdke, dragi Ofsajdki! In je spet tu! Pardon, tü! Kot napovedano! 1. februar in ne samo, da sva midva nazaj, prišel je tudi Smiljan! Prišel in prinesel! Kjer smo končali, smo nadaljevali! Hvala ti, legenda! Pred nadaljevanjem 30. sezone Prve lige Telekom Slovenije! Pestra debata, o ja. Pa smo Olimpijo in Maribor skoraj prišparali! PLTS se nadaljuje 10. februarja, no, Bravo in Tabor bosta brcala že 6. februarja. ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #240: Klobase penina

  Ofsajd #240: Klobase & penina

  24/12/2020 Duración: 02h02min

  Pa je tu! Božična specialka. Okrogli dvestoštirideseti Ofsajd. Ko je poslušalec leta Miha prinesel klobase in penino. Mhm. Če ne bi bilo vas, pa Smiljana, pa Matjaža, pa.. Ne bi bilo nič od tega. Res hvala vsem. Oddolžila sva se z analizo jeseni in 19. krogom PLTS. Zato daljši Ofsajd. Za ozimnico. Ofsajd se predvidoma vrača 1. februarja 2021. Vsem želiva lepe praznike, predvsem zdravja in da bomo v 2021 spet na tekmah! ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #239: Kepica sodniku

  Ofsajd #239: Kepica sodniku

  14/12/2020 Duración: 01h30min

  Boljši fubal je, več je fuzbala, bolj uživava ob snemanju Ofsajda. Bil je 17. krog PLTS po super sredi. Oddaja, ki je skoraj ni in ni konec. Sestavljamo Ikea pohištvo, analiziramo, kdaj (ne) menjat trenerja in še in še. Imamo listek za menjavo, naš newsletter: urbani.si/listek Neskončni, vesoljski hvala vsem za podporo: urbani.si/ofsajd ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #238: Sneg + megla + dež = četveroboj!

  Ofsajd #238: Sneg + megla + dež = četveroboj!

  07/12/2020 Duración: 01h22min

  Vremenska napoved? Sneg, megla, dež. In fuzbal. Meteorologi iz Murske Sobote so imeli najtežja izziva: sneg Fazanerije in top zelenico šume, ki dobi prvo ofsajd nagrado glede na pogoje. Bravo. No, Bravo ne. Bravo ni mogel igrati, tudi Tabor ne, ampak pomembno je, da imajo polni izkupiček, kjer šteje najbolj. Na vrhu in na dnu. Bil je derbi. Bil. Bile prošnje za premik tekem. In še in še. Imamo listek za menjavo, naš newsletter: urbani.si/listek Neskončni, vesoljski hvala vsem za podporo: urbani.si/ofsajd ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #237: Avtogol stoletja

  Ofsajd #237: Avtogol stoletja

  30/11/2020 Duración: 01h25min

  So krogi. In so krogi. Krasen 14. krog s pogledom v 13. krog. V tednu, ko smo toliko izgubili, smo dobili avtogol stoletja. In pet domačih zmag. Prvič letos. In imamo listek! Neskončni, vesoljski hvala vsem za podporo: urbani.si/ofsajd ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #236: Temperaturna inverzija

  Ofsajd #236: Temperaturna inverzija

  23/11/2020 Duración: 01h14min

  Zebe? Ali ne? 12. krog je bil prava ligaška poezija. To je ta naša liga. Stiščana med slalom in skoke. Ampak se ne damo. Nori goli, nori penali, noro zgrešeni penali. Kaka je, da je: radi jo imamo. PLTS! Neskončni, vesoljski hvala vsem za podporo: urbani.si/ofsajd ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala! *** OFSAJDI 2020/21 *** 30 - Bravo* 26 - Maribor 25 - Tabor 25 - Celje 22 - Gorica 16 - Mura 16 - Aluminij 13 - Olimpija 11 - Koper 8 - Domžale*

 • Ofsajd #235: B!

  Ofsajd #235: B!

  19/11/2020 Duración: 56min

  Liga B! Dve leti nazaj bi naj šli v ligo D, zdaj v ligo B. Zmaga proti Kosovu, remi v Grčiji in hop! Liga narodov, a? Obdelava, večerno, stanje reprezentance. Pohvale ŽNK Pomurje, analiza Olimpijinih okrepitev in komentar ob pozitivnem doping testu Martina Milca. Foto: zajem zaslona [Sportklub] ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala! Ofsajdi • Liga narodov • C3 20 - Kosovo 18 - Grčija 13 - Slovenija 11 - Moldavija

 • Ofsajd #234: Češnjev kompot

  Ofsajd #234: Češnjev kompot

  10/11/2020 Duración: 01h26min

  Samo en dodaten tak, pa tooooliko dodatnih analiz. Žiga pove, zakaj so edino Celjani lahko, em, češnjice. Pa analiza o Muri. Pa o tem, kaj počne Dino Skender v prostem času. In še in še. Pa smo komaj v 11. krogu PLTS! Neskončni, vesoljski hvala vsem za podporo: urbani.si/ofsajd ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

página 1 de 13