1243 Steg Från Kau

Informações:

Sinopsis

Jag och två av mina fantastiska vänner fick en strålande idé att starta en podcast! Vi har bestämt oss att vi ska diskutera livet som student och studentlivet i Karlstad. Vi laddar upp ett nytt avsnitt cirka varannan till var tredje vecka. Självklart då vi alla är studenter eller ny examinerade så kommer det att bli mycket prat runtomkring de som vi planerat och jag vet att det kommer bli mycket skratt!

Episodios

 • Ep2 Traditioner Och Fördommar - 1243stegfrankau

  09/12/2014 Duración: 32min

  EP2 Traditioner och Fördomar - 1243stegfrankau I detta avsnitt är temat som titeln lyder, olika traditioner som vi studenter har och fördommar som kan finnas om studentlivet och framförallt nollningen. Vi nämner också tre event som kommer att ske innan lucia 2014 som vi tycker är värda att gå på. De olika eventen som vi pratar om i podkasten: Färjestad möter HV71 http://www.farjestadbk.se/ Eldkonst i Sandgrundsparken http://www.kau.se/eldkonst Julmarknad i Haga https://www.facebook.com/HagaKarlstad För att nå oss med tips idéer och liknande maila järna till: 1243stegfrankau@gmail.com Vi laddar upp denna podcast på tre ställen: Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCur0dH97NVNvb658hdbp8CA Soundcloud: https://soundcloud.com/1243stegfrankau och på iTunes vilket betyder att denna podcast finns i podcast appen på appleproduker och på itunes på din dator. Allt ljud i introt är taget från http://www.freesfx.co.uk eller från egen inspelning.

 • Ep1 Sex Och Studentliv ~ 1243stegfrankau

  13/11/2014 Duración: 39min

  ep1 sex och studentliv - 1243stegfrankau I detta avsnitt presenterar sig alla tre och vi pratar och två viktiga saker angående studentlivet. Hur är det att vara student? Och sex! Vi laddar upp denna podcast på tre ställen: Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCur0dH97NVNvb658hdbp8CA Soundcloud: https://soundcloud.com/1243stegfrankau och på iTunes vilket betyder att denna podcast finns i podcast appen på appleproduker och på itunes på din dator. Allt ljud i introt är taget från http://www.freesfx.co.uk eller egen inspelat.

 • Ep0 En Presentitation - 1243 Steg Från Kua

  31/10/2014 Duración: 01min

  I detta avsnitt av 1243 steg från kau pratar jag, christoffer, framför allt om hur våra tankar med denna podcast är. samt att jag presenterar väldigt kort om vad vi kommer prata om i vårat absolut första avsnitt!